https://www.youtube.com/watch?v=VIZkGokHzGU

 

Helyesbítés az elrontott idővonal jogán.

 

Mit kíván a szíriuszi magyar nemzet 6062. medvetoros évben:

 

1. Szabad, független, anti-demokratikus Nagy-Magyarországot! A nép valódi érdekét képviselőket, a Bölcsek Tanácsát, a legfejlettebbek vezetését, ne a hülyék irányítását! Biztosítani, hogy Bölcsek Tanácsa azonnal elkezdje a munkáját!

 

2. Rendőrállam helyett tudás- és szeretetközösséget! Az egyetemes galaktikus jogok lépjenek érvénybe! Soha ne legyenek az emberi nyomorúság vámszedői: birók, jogászok, ügyvédek!

 

3. Szólás-, sajtó-, lelkiismereti, és oktatási szabadságot - csakis a fejlett lelkek számára!Felszámolni a hazugság-hírközlés egy kézből irányított globális monopóliumát!Felszámolni az összes egyházat!

 

4. Jogot az ellenállásra azonnal, ha hatalommániás fejletlen lelkek vesztélyeztetnék az isteni rendet. Egyetlen külső kozmikus negatív, sem belső negatív földi erő nem szólhat bele a Bölcsek Tanácsának a munkájába.

5. Alanyi jogú alapjövedelmet! Min. 3000 euró/fő/hó 0 éves kortól! Az egész infrastruktúrát át kell alakítani szabadenergia technológiára! Hogy az energia mindenkinek ingyes és korlátlan legyen, így az egyéni és csoportos kiváltságok megszűnjenek! Hogy így bizosítva legyen mindenkinek, aki valóban ember, az emberhez méltó élet.

6. Vissza kell adni az összes földet, az összes gyárat, üzemet és ingatlant a magyar népnek, amit elloptak tőlük az utóbbi 75 évben és ezért fejenként 200 millió forint kárpótlást kell fizetni minden magyarnak! Magyar föld, gyár, üzem, ingatlan csak magyar tulajdonban lehet, magyar népet szolgáló célokkal! Minden környezetszennyező tevékenységet azonnal le kell állítani! Fel kell számolni az összes bankot, véget kell vetni a lakosság kifosztásának.

7. Az egész államot és erőszakszervezeteit azonnal fel kell számolni! Feloszlatni minden olyan szervezetet, amely titkos tevékenységgel foglakozik!

8. Kilépni azonnal az EU-ból és a NATO-ból! Szűnjék meg a világ hipergazdagok egy ezrelékének, és szegény és mélyszegény 99,9 %-nak a kettéosztása!

9. Semleges és független Nagy-Magyarországot! Kivonni minden erőt a Kárpát-mednecéből, ami nem magyar, főleg Erdélyből! Törölni az összes ünnepet, mert egy sem magyar! De az év mind a 365/366 napja folyamatos ünnep legyen, mert senki sem kényszerül már rá, hogy dolgozzon. A hétfő is a hétvégéhez tartozzon!

10. Magyarország a saját problémáit maga oldja meg, és soha sem fog fordulni a nemzetközi sóhivatalokhoz, hogy segítsen megoldani a nemzetközi a problémáit. A nemzetközi fórumok mind a magyar nép ellenségei! A hagyományos képmutató diplomáciát fel kell számolni!

11. Véget vetni történelemhamisításnak azzal, hogy felszámolják a MTA-t, mint 1867 óta magyarellenes intézményt! A magyar nép az univerzum egyik legősibb népe! Amely számtalan bolygón jelen van! És ezt itt a Föld bolygón is minden más népnek kötelező figyelembe vennie, és a magyar néphez úgy kell viszonyulnia! Ez a valódi önbecsülés!

12. Egész 15.000 éves hun-magyar földi történelem nyilvános oktatása, valamint a világtörténelem valódi irányítói működésének a feltárása, A kötelező iskolai oktatás felszámolása, mindent szabadiskolává és szabadegyetemi rendszerré alakítása felvételik és korhatár nélkül. Melyeknek alapja az új spiritualitás, az új természettudományok, a földönkívüli világok tana, az új szociális tudományok és a transzcendens művészetek, hogy a bőség hogyan biztosítható az egész társadalom számára folyamatosan, plusz a gyakorlati mágia alkalmazása.

 

Ezenkívül:

 

Hol van a trükközés a videóban?

1. Egy színész beszél, aki az előző rezsim kiszolgálója és agyonkényeztetett sztárja volt, és nem egy szabadságharcos

2. Minden pontban az előző rezsim irányítóit szólitja fel a változtatásra! Nem azt, hogy a nép cselekedjen!

3. Nincs unió Erdéllyel sehol!

Ezek a kapitalizmus átalakításnak a pontjai, amit a Nyugat akkor megengedett nekünk, de a trianoni revizió le volt tiltva, épp úgy a magyar tulajdonba vétel is.

Plusz a függetlenség mézesmadzagja, amit soha nem engedtek.

Azért 33 év 1 hónap 11 nap után már jól látható a nagy átverés, nem?

Pedig egyes barátaink még akkor ott önfeledten tapsoltak, főleg az erdélyi menekültek!

A tudatosság az, amikor már nem kell 33 év hozzá, hanem azonnal felismered!