Vízöntő-tudomány

Ezzel a három videóval letesztelhetik, hogy spirituális felismerőképességük ( az igazság azonnali intuitív felismerése ) Önöknél milyen fokon van, azaz szerintük melyik videó hordozza a legfajsúlyosabb információt, amely emberiség szellemi ébredését leginkább elősegíti?

 

1. https://www.youtube.com/watch?v=R6502djuo0U

2 https://www.youtube.com/watch?v=98sM14521sk

3 https://www.dailymotion.com/video/xsat9

 

( A megoldást holnap közöljük, részletes magyarázattal. )

 

Egy nappal később :

 

Ha tehát alaposan áttanulmányozták a fenti három videót, akkor természetesen egy "komoly" és két "nevetséges" filmből kapásból könnyű lenne a rangsort felállítani - mármint akkor, ha közönséges földi tudat szerint érzékelünk és gondolkodunk.

És bizony a napokban minden fővonalas és alternatív portált özönvízszerűen elárasztó videó, melyben az egykori kanadai védelmi miniszter elismeri az ufó-jelenlétet, annyira magával ragadta jó néhány szellemi keresőt, konteós és ufós-hírekre vadászó fiatalt/munkanélkülit/változásokban reménykedőt stb-t, hogy szinte mindenütt hallani tőlük ezt a lelkes megállapítást : 'Végre egy olyan videó a sok kamu után, amely arról szól, hogy egy "komoly ember" egy "komoly fórumon," az amerikai szenátusi bizottság előtt, beismeri az ufók létezését!'

És valóban : nem mindennap fordul elő, hogy egy állományon kivüli vagy nyugdíjas magasrangú tisztet/politikust hirtelen megszáll - általában nyolcvan év környékén és halálosan betegen - az igazságérzet és "énelkelni" kezd, persze most is csak annyira, amit egy hivatalos kiszivárogtatási program megenged neki.

Nos kétségtelen, az ilyen szintű kiszivárogtatás nem mindennap fordul elő, mégis általában 2-3 évenként rendszeresen megtörténik - nézzenek csak utána pl. Dr. Steven Greer 2001-től induló nyilvános sajtótájékoztatóinak és szenátusi meghallgatásainak! - Mennyi volt már belőlük! És változott valami? Pedig Dr. Greer is immár 20 év óta vadászik igazi "komoly", tekintélyes állami pozícióban lévő emberekre, hogy általuk legyen hiteles ( a egyenirányított tudatú tömeg számára is ) a földi ufó-jelenlét mindig ismert ténye.

Ám ugyanilyen funkciót látott el már pl. Philip J. Corso alezredes 1997-es 'The Day After Roswell' ( A Roswell utáni nap ) c. könyve is ( melyet mit ad Isten a halála előtt halálosan betegen írt ). Már ebben a könyvben is minden alapvető bizonyíték benne van még legszkeptikusabb értetlenkedők számára is, hogy az amerikai hadsereg Roswell óta tudott a földönkívüli jelenlétről. Mégis 16 év óta volt valami hivatalos visszhangja?

Ugyanakkor senkinek sem tűnt fel, hogy ennek a kanadai miniszternek a beismerése valójában egyáltalán nem új? Hiszen olyan dokumentumra hivatkozik, melyről Robert Dean már 1991 óta folyamatosan beszél!

Robert Dean ugyanis már 1964-ben, a NATO akkori párizsi főhadiszállásán katonaként olvasta azt az "Értékelés" nevű titkos ufó-vizsgálati dokumentumot, melyre 2013-ban ( ó, milyen szenzáció kedves ufó-kutató barátaim! ) Paul Hellyer is hivatkozik!

Rober Dean erről a számára "isteni megvilágosodás erejével" ható dokumentumról és annak tartalmáról 1991 óta már milliószor beszélt minden fórumot felhasználva, pl. itt is :

 

https://www.youtube.com/watch?v=AIdataG9U7s

 

( Lásd még : https://www.spiritufo.hu/videotarr/221-robert-dean-osszegzi-20-ev-ufo-kutatasat )

 

De Paul Hellyer is ebből a dokumentumból veszi azt a nevetséges számot, miszerint csak 4 idegen faj látogatná a Földet - nos, ez a mennyiség talán még szenzáció lehetett a hatvanas évek elején a korlátolt felfogású katonai körökben, akik még egy földönkívüli fajtól is nagyon féltek, ám Clifford Stone ( aki szintén katona volt és aki Dr. Greer egyik fő adatközlője ) már 1988-ban azt nyilatkozta, hogy szerinte 57 faj látogatja a Földet ( lásd pl. Dr. Michael Salla "klasszikus" 2004-es dolgozatának a 'Jelentés a földönkívüli fajok tevékenységéről és indíttatásairól' kezdő sorait! )

Valójában azonban sok ezer azon fejlett civiliizációk száma, akik csak az utóbbi 50-60 évben ténylegesen fizikailag is felkeresték vagy megfigyelték közelről a Földet - ha csak most a pozitív civilizációkra szorítkozunk, és ha még ehhez hozzáadjuk azt is, hogy minden magasabb civilizáció nem csak egy fajt képvisel, hanem nagyon sokat is, mivel a fejlett galaktikus társadalmak mindig szövetségbe tömörülnek, melynek akár sok tíz- vagy százezer tagja is lehet, ezért valójában a Multiverzum sok-sok trilliárd fejlett társadalma figyel meg most is minket nap mint nap a legkisebb részletig, úgyhogy ők valójában jobban ismernek minket, mint mi saját magunkat - ezt soha el ne felejtsük, amikor állandóan értetlenkedő kérdéseket hallunk feltenni, hogy a földönkívüli testvéreink miért nem a mi korlátolt elvárásaink szerint cselekednek!

Ezzel viszont azonnal eljutottunk pl. János bácsi és Erzsike földönkívüli kapcsolata fontosságának a kérdéséhez is, melyet nyugaton is komolyabban kezelnének, ha tudnának magyarul - kivéve az eredeti szakrális küldetését teljesen elfelejtett, ezért az átlagosnál is mélyebbre zuhant magyar népet.

Ezért aztán igazán fölöslegesnek is tűnik megkérdezni : vajon a 20 éves jubileumát ünneplő magyar ufó-kutatás az utóbbi két évtizedben mikor keresett fel személyesen is akárcsak egy élő magyar kontaktát is? Vagy talán előbb megvárják, hogy meghal az illető, és ezért 20-30-40 év múlva a szellemi hagyatékát majd büntetlenül és főleg jogdíjak nélkül el lehet lopni? - ahogy ez a világtörténelem egyik legnagyobb fizikai ufókontak-zsenijénél, Izsáky Lászlónál is történt, akit a szeku egykor rokkanttá vert és még a kilencvenes években Szatmárnémetiben agonizált, miközben az "anyaországban" akkor a gülüszemű szürkék után ezerrel beinduló és mai napig tartó figyelemelterő ufó-zabhegyezés sztárkutatói egyszerűen levegőnek nézték őt, sőt számtalan bizonyítéka ellenére az örmény-magyar Izsáky Lászlót fantasztának és bolondnak nyilvánították. ( És még most is van olyan legfőbb magyar alternatív Hold- és Mars-kutatónak mondott személy, aki minden előadásán kerek-perec kijelenti: Izsáky László történte puszta fantázia terméke. )

És ha már Izsákyt ennyire negálta a sok szürke -, alien- és szörnyvadász magyar ufókutató - nyilvánvalóan azért, mert ő is pofátlanul azt merte állítani ( meg még vagy száz tanú, akik vele voltak ), hogy földönkívüli emberekkel vette fel a kapcsolatot és nem egy teknősbékafejű ET-vel -, hogyan is lehetne komolyan venni egy János bácsit vagy egy Erzsikét, akik ráadásul olyan egyszerű parasztemberek, hogy csak Mónika- és Balázs-showba férhettek be közröhej alanya és tárgyaként!

Hát igen, egy átlagos ufó-kongresszusra sem lehetne őket igazán meghívni, hiszen a nyílt és egyenes beszédük a kényes és tabu témákról, amiből a folyamatos mellébeszélést fenntartva sok "kutató" megél, nem szalonképes dolog.

Ám el ne felejtsük, amit az égi testvéreink mondtak még 1980-ban Giorgio Dibitontonak és barátnőjének :

"Mi kinyilatkoztatásainkhoz mindig egyszerű embereket választunk ki," mondta,"akik nem helyezik szavaink valódi értelme elé a képzettségüknek megfelelő ismereteiket és hozzá a saját gondolataikat. Mert egy előítéletek nélküli nyitott értelem alkalmasabb arra, hogy hűen közvetítsen egy mindenségből jövő kinyilatkoztatást. És az a tény, hogy a földi emberek csak azért nem hisznek valakinek, mert a közvetítő egyszerű személy, semmi mást nem bizonyít, mint egy igazságtalan megkülönböztetést, amelyből csakis azok ő büszkeségükre lehet következtetni."