Mindig kell egy újabb hasonlat ahhoz, hogy a sötét verem fenekén raboskodó léleknek legyen egy kis hite és reménye, hogy isten valahol csak létezik...

Konkrétan a Ganümédeszen!

Jupiter legnagyobbik holdján.

A Ganümédész 4D-ben most nagyjából az, mint a Föld kb. 200 év múlva szintén a 4D-ben!

A ganümédészi civilizációt, mint a pozitív, naprendszeren kívüli fajok bázisát, mintegy 20.000 évvel ezelőtt alapították, a plejádi, lírai és orioni pozitív fajok, hogy folyamatosan figyelemmel kísérhessék a szoláris rendszerünk és a Föld fejlődését.

A Ganümédeszen tehát kezdetek óta sok különböző pozitív faj él és dolgozik békésen együtt. Vannak köztük 3 méteresek, de a miénkhez hasonló magasságúak is, azonban mind humanoidok.

Ez a galaktikus internacionálé pedig nagyon is utó- és előképe a mi földi egykor volt és majdan lesz városainknak.

Mivel ez volt itt is mindig a normális állapot!

Elég csak kb. 1000 évet visszamenni az időben, hogy pl. az azték főváros, Tenochtitlán utcáin ugyanúgy találkozzunk járó-kelő pozitív földönkívüli fajokkal, mint most a városainkban a külföldi turistákkal.

Ám ne mond, hogy ettől most nem félsz!

Mert Hollywood már 1977-től, az első Star Wars film megjelenése óta mindenkinek beégette a tudatalattijába, hogy a földönkívüli fajok általában olyan szörnyetegek, akik egy Mos Eisley nevű porfészekben gyűlnek össze, mint a galaxis söpredéke!!!

Azonban itt is, mint mindig egy hazugságbolygón, épp az ellenkezője igaz!

A pozitív földönkívüli fajok azért nem járnak most nyíltan köztünk (bár rejtve igen), mert túl negatívak vagyunk, túl mocskos az asztrális testünk.

Ha pozitív fajok valahol nyíltan megjelennek, ez egyben indikátor is: megszabadult az a civilizáció a negativitástól!

És hogy egykor az aztékok (és az inkák) között nyíltan éltek, egyáltalán nem olyan világot mutat a prekolumbián kulturáknál, mint amit pl. a 2006-os Apokalypto c. film is bemutat, mikor a film végén, mikor megjelennek konkvisztádorok, már kész megváltás a sok szörnyűséghez képest!

Egy 200 évvel későbbi földi város pedig (nem sok lesz) szintén a galaktikus internacionálé képét fogja mutatni.

És a Ganümédész volt az első, ahol ez létrejött!

Ezért van most is ott sok galaktikus szövetség és flottaparancsnokság központi irányító bázisa, mintegy főhadiszállása. Az Ötök Galaktikus Bölcsek Tanácsának is ott van székhelye.

A Ganümédészen élni 4D-s denzitás-fizikailag olyan élmény, mintha a 4000 méter magas bolíviai fennsíkon élnél, tehát az egyenlítő közelében, de hegyvidéki környezetben, ritka és tiszta, de lélegezhető levegőben.

A Ganümédészen nagy kristály-üvegbura-városok vannak, és burán belül sok tízezres településekkel, kertekkel, házakkal, közintézményekkel.

Ezek a kristály-üvegbura-városok rendszerint a Ganümédész szakadékrendszerein belül épültek, mert sok ott a szakadék, és mintegy az óriásszakadékok oldalfalaiba vannak ágyazva.

A táj mindenütt hegyvidéki táj, környező hófödte hegyekkel, alatta óriási szakadékokkal és vízesésekkel.

A Föld és Ganümédész között ma már egyeseknek megengedik, hogy úgynevezett jumping room-ot, vagyis dimenzióugró szobát vegyenek igénybe, amivel egy másodperc alatt a Ganümédészen vannak, és viszont.

 

 

Elena Danaan 2020. októberében a Ganümédészen járt.

Élményeiről Dr. Michael Sallának mesél.

(Az automatikus magyar fordítás viszonylag érthető.)

 

https://www.youtube.com/watch?v=amF4Bgzycxk