1953. aug. 21-én a taxisofőr S. V. Medina kocsija lerobbant egy Texas felé vezető úton Észak-Mexikóban, mikor két utast szállított a határhoz.

Az utasai gyalog mentek tovább, hogy segítséget kérjenek.

Közben Medina próbálta megvizsgálni, hogy mi lehet az autójának a baja.

Ekkor finom lépteket hallott mögötte a kavicsos úton:

Egy furcsa lény jelent meg előtte (megj: 1953-ban furcsa) a kocsija mellett, egy szőke férfi vállig érő hajjal, vékony testalkattal. Valamilyen egyenruhaszerűséget viselt, aminek az anyaga a gyapjúhoz vagy a kordbársonyhoz hasonlított.

Arca tökéletes fehérségben fénylett, mint a tiszta elefántcsont, és sugárzó zöld szeme volt. Fogai kicsik voltak.

A szőke férfi Medinánál a kocsi baja iránt érdeklődött, miközben tökéletes spanyolsággal beszélt.

Medina akkor azt feltételezte, hogy a férfi valamilyen pilóta lehet, mivel utalt neki arra, hogy a járműve a közeli dombon túl parkírozik.

Beszélgettek egy ideig, míg be nem sötétedett, majd a szőke férfi jelezte neki, hogy mennie kell; ekkor aktivizálta a villogó fényeket a derékövén, majd gyorsan visszasietett a sivatagba.

Medina utána akart menni, de nem látott semmit. Medina aznap este a kocsijában aludt. Másnap reggel arra ébredt, hogy kopogtatnak az ablaküvegén, arra gondolva, hogy megérkezett a segítség.

De amikor kiszállt, már két ugyanolyan kinézetű szőke férfi állt előtte, mint amilyen a tegnapi volt.

Kint még reggel a sivatagban hideg volt, így a két férfit Medina meghívta a kocsijába, hogy üljenek be. Bent viszont feltűnt Medinának, hogy megjelenésük túl egzotikus volt ahhoz, hogy európaiak vagy amerikaiak legyenek.

Az egyik szőke kezdte leírni, hogy hol laknak: egy olyan nagy városban, amelyben nagyon sokan laknak és szinte végtelen hosszú utakkal rendelkezik, maga a tömegközelekedés 10 szinten megy (megj: ez csak Vénusz földalatti részén van).

A növénytermésztés függőlegesen történik, vagy a falakon, vagy az épületek tetején.

Rendelkeznek egy olyan óceánnal, ami háromszor mélyebb, mint ami a Földön van. Gyerekeiket a közösség gondozza addig, míg fel nem nőnek.

Medina ekkor felismerte, hogy ezek a férfiak egy másik világból jöttek.

Ekkor a vénusziak megkérdezték Medinát, akarja-e látni az űrhajójukat? Medina igent mondott, így a két férfi elvezette őt oda.

Egy ovális alakú fémes űrhajó tűnt fel, mely három lábon állt.

Ekkor felajánlották neki, hogy elviszik egy kis látogatásra a Vénuszra.

 

( A videó szövege nem igazán spirtuális, mert összekeveri a pozitív, szabadakaratból létrejövő kontakt kapcsolatokat az elrablásokkal - akárcsak a magyar ufókutatás.)

 

https://www.youtube.com/watch?v=ymmmarp3is4&t=724s