A nem-Föld-tudat, ez a kezdet, ez a mi kezdetünk.

A Földtől most kell elbúcsúznunk a nem-Föld-tudattal, és nem holnap a testi felemelkedéssel.

És hogy ma egy szinttel tudatilag feljebb lépünk, azt jelenti, hogy minimum egyszerre vagyunk egy magasabb bolygón és még a Földön is, holott testileg még nem történt semmi.

Viszont ha ma utaznánk el, akkor egy felső 4D-s bolygóra mennénk az Andorméda galaxisba, de egy bolygó-szövetség keretén belül.

A tudat ugrásáról van szó minden esetben.

 

Egy 3 éves gyereknek az a világ, ameddig a homokozója ér.

Egy 10-12 éves kiskamasznak az egész Föld az a titkozatos univerzum, az a kincses sziget, amit sok kalanddal szeretne megismerni.

Egy 17-18 lánynak az egész Föld a romantikus szerelmek forrása.

Egy csúcs-maffiózónak az egész Föld vagyona az ő vágyakozásának tárgya.

Föld, Föld, Föld...

 

Kolumbuszi szint.

1492 óta a tudatban nincs lényegi változás: az emberi vágytemészet több, mint 500 éve változatlan.

Viszont az utóbbi 60-70 évben a fű alatt létrejövő Vizöntő-tudatosságú kozmikus kapcsolatok, most lépik át az a határt, hogy a mi életünk mindennapjait is képezzek.

Tulajdonképpen akkor indulunk el, mikor természetes lesz, hogy egyszerre több bolygón vagyunk jelen!

Ezt most nem elsődlegesen multilokalitásként kell érteni, hanem a mai józan tudat alapján:

hogy esetleg most is van egy házad meg egy nyaralód, és a két lakhely között talán hetente ingázol.

Tehát a tudat ugrása itt nálunk abban áll, hogy amikor egy magasabb szintű bolygó földjére lépünk, akkor egyben egy bolygószövetség földjére is, így akár nagyon sok bolygót is felkereshetsz napi vagy heti ritmusban, sok bolygó lehet egyszerre az otthonod.

Világos, hogy ez a tudati ugrás, ez a szemlátóhatár-váltás azonnal meghozza a teljes szabadságot már most!

Ha átérzed, hogy megkapod arra a jogot, hogy a bolygók között napi szinten közlekedjél, az csak a teljes szabadságban történhet!!!

Csakis egy szabad szeretetközösség szabad energiájú technológiáját használva!

Semmilyen negativitás sem létezik már interplanetáris vagy intergalatikus szinten - ez teljesen lehetetlen a humanoidoknál!

Bűn, baj, gonoszság csak Földhöz-kötött tudatnál lehet.

A tudat ezen új kopernikuszi fordulatát a fizikai kontakták már évtizedekkel ezelőtt előkészítették, hogy szokjad: neked is hasonló élményeid lesznek a mindennapokban!

Mert ugyan miért is lenne kötelező a boldogságodat mindig csak a Földön keresni??? - ez épp olyan, mint a homokozó kisgyereknél: minden vágya és reménye a homokozón belül van, és sír, ha tönkremegy a homokvára, az egyetlen szent építménye.

Lehet, hogy a nagy szerelmed egy másik galaxisban van!

Lehet, hogy az igazi lélekközösséged is - miközben esetleg itt óbégatsz a Földön, hogy ez a csúnya világ milyen gonoszul elbánt veled!

Mindent megkapsz! - lehetetlen, hogy ne kapjál meg, csak nem úgy, ott és akkor, ahogyan most a tudtalanságod miatt elvárod, ahogy valódi önismeret nélkül automatikusan átveszed a földi kollektív tudat hülyeségeit.

Szóval tegyük fel, hogy a szerelmed egy másik galaxisban.

Mit csinál ekkor egy normális galaktikus tudatú ember?

Természetesen azonnal odamegy!

De ha szülő galaxisodban is van dolgod, akkor ingázni fogsz a két galaxis között, lehet, hogy napi szinten, mert ez már olyan természetes lesz, mint most nálunk busszal minden reggel munkába menni. Itt van egy svéd férfi (Stein Erik Holberg?) története, aki szintén ezt az ingázást csinálja, bár nem napi szinten, mert hónapkat tölt egy 10 millió fényévre lévő galaxis Oktra bolygóján, majd hónapokat a Földön.

Az út a két galaxis között neki 20 percet vesz igénybe.

A férfi az élményeit le is rajzolta:

Oktrai táj szerelme házával, gomba-lakóépületével - és más a környéken nincs is, csak az érintetlen természet.

 

 

Ugyanez az oktrai táj közelebbről:

 

 

 

 Egy oktrai település felülnézetből:

 

 

 

 

Ez a svéd férfi a galaxison belüli csillagcsoportokat is pontosan lerajzolta: annak a központi csillagrendszernek, ahol ő tartózkodik, négy közeli bolygója van: Oktra, Nektra, Zazzex, Azmin. És érdekes, minden bolygónak 3 holdja van. Ez egy bolygószövetség is, vagyis a svéd barátunk nem csak az Oktrán van, hanem gyakran meglátogatja a többi bolygót is.

 

 

Paradicsomi táj a Zazzex bolygón: