Új spirituális szemlélet

Exopolitika és a tudatváltás

Az alábbi videóval Dr. Michael Salla az exopolitika-tudomány megalapítója egy új videó-sorozatot índított el, mely az exopolitika híreiről ad hétről-hétre rövid tájékoztatást:

https://www.youtube.com/watch?v=E3P1qwYeOKI

Ehhez a kezdeményezéshez mi is csak gratulálni tudunk, mivel az ilyen szintű tájékoztatás már valóban az újemberiség új tudatosságának az eljövetelét szolgálja, emellett azonban még néhány megjegyzést szeretnénk fűzni a fenti videó-trailerben felvetett témakörökkel kapcsolatban.

Bővebben ...

Egy másodperc az 5. dimenzióban

( Az örök fénytestünk megtapasztalása )


Napokban a világhálóra került és nagy vihart kavart kínai "teleportációs" videóval kapcsolatban mi is szeretnénk néhány megjegyzést tenni, mivel a különböző magyarázatokat és kommenteket olvasva valahogy éppen a lényeg sikkad el, talán épp azért, mert a jelenséget, úgy néz ki, alapvetően nem értették meg.

Nézzük azonban először magát a videót :

https://www.youtube.com/watch?v=99XYKkf2vCU

Bővebben ...

Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége

A szíriuszi Sandara és Kalestra előadása

 (A cikk szövege korábban a földicsillagok honlapon megjelent szöveg módosított változata.)

Jó napot! A nevem Sandara, én vagyok most az egyik előadójuk.

Az űrhajónk jelenleg a Lant csillagképben található Vega naprendszerébe tart, a Csillagközi Civilizációk Fényszövetségének otthona felé. Eddig szemtanúi voltak ebben a galaxisban zajlódó néhány történésnek, továbbá megtudták, hogyan is működik egy galaktikus társadalom. Most azonban ideje megismerni azt is, hogyan működnek együtt harmonikusan különböző galaktikus társadalmak, egy közös cél érdekében.

Bővebben ...

Az anyahajók belső és középső gyűrűje

Szeretnénk újra emlékezetébe idézni néhány fénymunkásnak, csillagmagnak és szellemi keresőnek - azoknak tehát, akik valóban komolyan veszik a Felemelkedés eszméjét, mint egyetlen valódi megoldást hozó realitást - korábban már magyar spirituális honlapokon is megjelent két Sheldan Nidle-cikket, melyek még ennek a szíriuszi kontaktának a korai csatornázásai időszakából valók. Ekkor Sheldan többek között sok tényszerű galaktikus információt is közölt, nem csak a 2007 óta folyamatosan megjelent heti kontakt-szövegeiben készíti fel lelkileg a csoportját az Első Kapcsolatfelvételre.

 

Azt ajánljuk, hogy olvassuk el figyelmesen e két cikket, mert a Felemelkedés gyakorlati részéhez, annak hamarosan bekövetkező tapasztalatához ad kulcs-információkat!

 

Spirituális Hierarchia és a Galaktikus Föderáció

Sheldan Nidle közvetítése

Bővebben ...