Elena Danaan 2022. december 16.-i videója arról szól, hogy nagy meglepetés érte, mikor több, mint egy év után előző este ismét felteleportálták egy metoni anyahajóra!

Mikor korábban itt volt, múlt év szeptemberében megmutatták neki ott egy különleges időtávcsövön keresztül a Föld jövőjét, hogy mi lesz 100, 200 és 1000 év múlva.

Most viszont azt közli nagy örömmel ebben a videójában, hogy megengedték neki, hogy időtávcsövön keresztül megnézheti azt is, hogy mi lesz 20 év múlva a Földön!

Mint mondja, ezt már tavaly is meg szerette volna nézni, de akkor még nem engedték neki, azzal az indokkal, hogy a 100 évnél közelebbi eseményeket még túl bizonytalannak ítélték meg, nem voltak stabilizálva.

Most viszont, és ezt Elena szinte extázisszerűen közli, azért engedték meg neki, hogy a 20 évvel későbbi eseményeket is megnézhet, mert ami eredetileg csak 100 év múlva lett volna, az már 20 év múlva megvalósul!

Ez számomra is egy kicsit hihetetlen, de Elena kétségtelenül nem hazudik, valós lelki, nappali tudatos átélés van a tegnapi tapasztalata mögött is, bár azt is lehet, hogy ez egy másik Föld alternatív idővonala, amely most még csatlakozik a miénkhez!

Mindenesetre amit látott az időtávcsövön, melyről a videó közepén mesél, egy olyan 20 évvel későbbi földi társadalom képe bontakozik ki, ami normál körülmények között csak 200 év múlva valósulhatna meg!

Ám mivel senki sem hazudik, sem Elena, sem az Proxima Centauri-rendszerból jött anyahajó parancsnoka, Haben, aki egyébként Akonnak, Elizabeth Klarer duáljának a testvére, ezért joggal kell feltételezni, hogy 2022-42 között valami nagyon lényeges, dimenziót váltó esemény történt!

Mégpedig most, egy-két éven belül!!!

Hiszen Elena egy olyan 2042-beli földi társadalmat nézett, ami már RÉG stabilizálódott az újban, és egy korai, legalább 4D-s galaktikus társadalom képét mutatja!

A sötét elit, ahogy ezt maga is lelkesen hangsúlyozza, a Deep State már rég sincs sehol 2042-ben! Csak mindenütt a szeretet...

Hogy mit látott, azt Elena a videóban 9 perc 55 mp és 19 perc 55 mp között meséli el.

 

(Aki nem ért semmit az angol szövegből, nyugodtan bekapcsolhatja az automatikus magyar fordítást is, így egy kicsit érthetőbbé válik a mondandó, bár korántsem pontos fordítás, de lélekkel érezhető, hogy mit akar mondani ilyen elragadtatott állapotában...)

 

https://www.youtube.com/watch?v=SCvJkF8HIG4&t=171s