Új spirituális szemlélet

 

Először nézzük meg egy videón, amivel mostanában próbálkoznak:

https://www.youtube.com/watch?v=aH4tOSgkBbU

 

Hol a probléma gyökere?

Hogyan lehet bizonságosan a vezetőmentes közlekedést megoldani?

Így sehogy!

Ahogy az emberi tudat még nem globális tudat, ezért addig életveszélyes mindenre és mindenkire, épp úgy a technológiája is!

A technológiája még nem globális - ez a probléma!

Nem globálisan ellenőrzött!

Nem globálisan ellenőrzött az űrből!

Azonban minden fejlett társadalomban a közlekedés:

1. vezetőnélküli legtöbbször, ha a helyi bolygó közlekedéséről van szó,

2. minden járműt az adott bolygón egy szuperszámítógép figyel, minden egyes pozicióját, így eleve lehetetlen a járművek közötti baleset, mert egy globális megfigyelő rendszer már akkor észleli a vészhelyzet lehetőségét, amikor még ennek csak egy ezred százalék esélye van.

3. a globális megfigyelő rendszer a fejlett bolygókon nem csak a kb. egy milliárd folyamatosan röpködő antigrav-járműveket figyeli 3D-s pozícióban akár 400 km magasságig, folyamatosan figyelve a váltakozó egymás közötti viszonyaikat is, hanem az időjárás, a környezet változásait, az állatokat, és az emberi tényezőket is!

Tulajdonképpen ez egy hiper-GPS-rendszer folyamatos élő kontrollal, az adott bolygó minden egyes négyzetmilliméterét érzékeli 400 km-es magasságig az élő jelenben!

Aminek a megvalósítása csak tudás és technológia kérdése, és ami tudás kb. 60%-nak már most birtokában vagyunk elvileg, de spirituálisan még nem értünk meg hozzá, vagyis az emberiség fejletlen 99%-a még nem, mert a mostani 60%-os valós tudását is a globális megfigyelőrendszerével kémkedésre vagy még rosszabbra használja, ráadásul még ezt a félig kész technológiáját is eltitkolja tömegek elől, és a mostani GPS meg Google-Earth, amit odadob nekik, csak szellemi óvodások hülyítése.

A videóban ez a kisbusz is már jelenleg adott technológiával, vagyis globális megfigyelőrendszer alkalmazásával akár 100-zal is röpködhetne az utcák között teljesen biztonságosan.

De erről a fejlesztők direkt nem beszélnek, mert ugyan tudnak róla, hogy adott, de megtiltották nekik.

Nekik is az a feladatuk, mint a főnöküknek, a fő-hülyítő Elon Musknak, hogy a fejletlent fejlettnek adják el, és főleg az, hogy bemutassák: fejlődünk, aminek az lesz az eredménye, hogy valamikor... talán 30-40 év múlva, nem csak 20-szal, hanem talán már 30-cal is döcöghetünk...

Azonban nem hinném, hogy bárkinek is tudatos lenne, hogy mennyire kulcskérdés itt és most nekünk ez a fejlett, galaktikus szintű globális megfigyelőrendszer alkalmazása!

Talán még a szerelmi vágyaknál is fontosabb...

Mivel ez a megfigyelőrendszer ugyanolyan elven működik, mint a globális galaktikus jóléti rendszer!!!

A nyersanyag-termelés - nyersanyag-szállítás - gyártás - késztermék-kiszállítás - késztermék-feltöltés - készlet-ellenőrzés - vásárlás (ingyenesen) - fogyasztás - hulladék-eltávolítás - hulladék-feldolgozás - hulladék visszaforgatása tiszta anyagként a természetbe - ezt mind egy egyetemes szem figyeli minden fejlett, vagyis normális bolygón.

Egy szuperszámítógép, hogy a körforgás tökéletes legyen az emberi élet minden területén, hogy soha ne legyen szennyeződés, és főleg ne legyenek az emberi gondatlanság miatt tragédiák.

Az emberiség eddig azért volt nyomorban, mert vallásos volt, és egy fiktív istentől várta, hogy jobb legyen a sorsa, de kizárólag a halál után, mert a földi élet csakis büntetés lehetett, vagyis egy primitív élet; ráadásul mivel mindent ez a fiktív, vagyis zsarnok isten teremtett, nem avatkozhatott be a természet működésébe sem, hogy javítson a helyzetén.

A materializmus detto, ahol szintén érvényes ez a be nem avatkozási szabály, csakhogy ezt nekik a fals fizikai törvények, mint legfőbb istenek állítják fel.