"Amikor a lemúriaiak először a föld alá költöztek, ez röviddel Atlantisz felvirágzása előtt történt, ekkor építették ki az Agharta-hálózatot.

Agharta-hálózat egy központi város által működtetett földalatti városok hálózata, amelyet "kicsi Shambhalának" hívnak (hogy megkülönböztessük a "Nagy-Shambhalától", ami a Góbi-sivatag felett van éteri szinten).

Kis Shambhalát akkor hozták létre, amikor Hiperborea kontinensét a fejlett lényeknek el kellett hagyniuk, mivel ekkor a Föld elvesztette (megj: a vénuszihoz hasonló) védőköpenyét, és a bolygó felülete közvetlenül káros sugárzásokat kapott a világűrből.

Ez volt a földalatti városok építésének első kezdete több, mint 100.000 évvel ezelőtt.

Amikor később Atlantisz és Lemúria egyes csoportjai arra kérték a földalatti városokat, hogy amikor ők is elkezdik saját földalatti városaik építését, csatlakozhassanak a Kis Shambhalához, először letesztelték őket, hogy megtanulták-e már az elnyomás és háború nélküliség leckéjét.

De ugyanezt a szabad jelzést meg kellett kapniuk sok más képviseletnél, mint pl. Galaktikus Szövetségnél is, amibe később beléptek.

Ez azért kellett, mert Atlantisz és Lemúria korábban a Föderáció tagja volt, de ideiglenesen kizárták őket az egymással folytatott fegyveres konfliktusuk miatt, ezért újra megvizsgálták őket, hogy tagok lehessenek, hogy megtanulták-e már a béke leckéjét.

A Mt. Shasta-hegy belsejét még a lemúriaiak választották ki városuk felépítésére.

A mai Kalifornia egykor Lemúria keleti partvidékéhez tartozott, és lemúriai menekülők tudták, hogy a Mt. Shasta-hegy és a mai Kalifornia területe túléli a pusztulást.

A Mt. Shasta-hegy már akkoriban szent hely volt ezen a bolygón.

A Shasta-hegyi lávaalagutakat elvezették, nehogy egy vulkán kitörés később zavart okozzon nekik.

A hegy belsejében találtak egy nagy, kupola alakú barlangot, ezért elhatározták, hogy oda építik a városukat, amit ma Telosznak hívunk.

Telosz még a lemúriai időkben az egész mai kaliforniai terület neve volt. A telosz szó pedig azt jelentette, hogy "kommunikáció az elmével", "egység az elmével","megértés az elmével".

Telosz 2 millió ember befogadására készült.

A katasztrófa idején mindössze 25.000 lemúriai lakost sikerült ide menekíteni. (Megj: de Lemúria királyát és királynőjét is!)

Amikor a vulkánok kezdtek kitörni, és a törmelékeik már mindent beborítottak, nem lehetett 25.000 embernél többet megmenteni.

Így a lemúriai kultúrából csak annyi maradt, amit a mai napig Telosz földalatti városa őriz.

Lemúr történelemről szóló ősi feljegyzéseket a város építkezésének ideje alatt hozták Teloszba, majd felépítették a teloszi templomokat is."

 

 

Sharula Dux, Telosz hercegnője mondta ezt is:

"Ők nem öregednek, mert nem hisznek benne!" - mind a 2 millióan, akik Teloszban élnek - ahogy te sem, ha ott élnél!

Mitől függ tehát az örök fiatalság?

Az agytól természetesen!

Az agy mindig külső dolgoktól függ.

Így 0 éves korától azt szívja magába, amit a külső környezetében lát.

Mivel az agy 100% az adott viszonylagos valóságban, ahol a teste tartózkodik, a test túlélését szolgája, még azon az áron is, ha abban a viszonylagos valóságban mindenki hülye, mivel hisznek az öregségben, betegségben és a halálban!

A tudat viszont nem azonos az aggyal!

Mivel már tudod, hogy sok valóság létezik párhuzamosan!

És főleg sok jobb valóság a jelenlegi halálban-hívő valóságnál.

El fogunk pusztulni a kollektív tudat hülyeségébe, ha itt és most a tudatunk nem veszi át az agyunk vezetését - érthető???!

Ez most valami emberfeletti erőfeszítésnek tűnik, mert az értékszerveink is a régi agyon lógnak!

De gondolj bele: ha itt és most Teloszba költöznél vagy a 144 fényváros egyikébe, mit csinálna az agyad?

Természetesen rögtön annak a valóságnak a hitrendszerét tükrözné!

Vagyis néhány nap alatt visszaugranál kb. 40 évet testileg, huszonéves korodba, ha most esetleg 60 év körül vagy, épp úgy, ahogy ennek a videónak az utolsó képsora mutatta!

Az agyadnak ez a "csoda" akkor épp olyan magától értetődő lesz, mint most az ellenkezője, mikor az agyad engedelmesen a sötétséget szolgája, mert az érzékszervek azt közvetítik neki.

https://www.youtube.com/watch?v=wJgU4mQuFaY