16 éve, és 11 hónapja volt... Emlékszem 2005. februárja, mikor az egyik kontaktszövegben Astar közölte, hogy az Új Föld kész!

És már fogadja az átköltözőket!

Akkor jelent meg először az Új Föld képe és leírása is:

Tökéletes szubtrópusi környezet van ott, mindig kb. 25 celsius fok hőmérséklettel, viharos időjárás nélkül - vagyis tökéletes paradicsomi környezet.

Közölték azt is, hogy kb. az emberiség 2%-a fog átköltözni ide, 140-150 millió fő, mert ennyi érett meg az 5D-s életre.

Az áttelepítés kezdetét akkor 2007-12 között jelölték meg, bár hozzátették: kisebb csoportok már ott vannak, de épp úgy a Földön már kipusztult vagy kipusztulóban lévő növények és állatok is.

Az Új Föld, mint a rajzból is látszik, csak az egyenlítő mentén egyetlen kontinensből áll, viszonylag tagoltan, az esőerdő- és a szavanna övezetet magában foglalva, a tengerparton szubtrópusi mediterrán hatásokkal.

Ám az 5D-s rezgésszinten már minden élő, minden a tudatosság jellegét hordozza, így nem kell dolgozni, vagy bármit csinálni, hogy ott valaki megéljen, még akkor sem, ha egyedül élne az őserdőben, mert a növények rögtön felfogják az ember igényeit, és azonnal gyümölcsöt vagy más termést adnak neki táplálékul, és az állatok pedig rögtön segítő barátként sietnének a segítségére.

Amikor a növények és az állatok a Földön is kivételes esetben 5D-sen működtek, akkor ezt régen csodának nevezték.

Ezek azok a mesés elemek, amit ma már senki sem hisz el, hogy pl. egy szent ember megéhezett, és rögön egy fügefa hajlott oda tele terméssel, hogy táplálja stb... ez azonban 5D-ben egy alapműködés és nem csoda!

Mindenesetre az 5D-s élet lényege az új fajta közösségi lét lesz, egyfajta törzsszerű létezés kisebb 30-40 fős csoportokban.

Erről már sokszor volt szó: az új életünk titka a teljesen primitív és a hiperfejlett egysége!

Belső élet teljesen primitív (látszólag), vagyis még ruhát sem viselnek, mezítláb járnak, előnyben részesítik a mindennapi életben az egyszerű megoldásokat, hogy mindig a tett, a szolgálat legyen az első, és nem az elméletieskedés, ami által rögtön a lustaság, az unalom és a kényelemszeretet ütné fel a fejét.

Másrészt a külső életben rögtön felveszik az űrruhát, és bebarangolják egy isteni impulzus hatására az egész világmindenséget, ahol sok helyen félistenként jelennek meg, de ez is csak illúzió, mint az ellenkezője is.

Ez a két véglet egysége ugyanis egy teljesen szabad tudat szabad döntésének a szerves következménye, mert a lélek sokáig vágyik ennek a magasabb kettősségnek a megtapasztalására, ami később elvezet magának a teremett lét belső ellentmondásának a megtapasztalásához is.