Ma 60 éve landolt az első USA-szovjet űrexpedíció a Marson.

A hőmérséklet 4 fok, a szél közepesen erős, a légnyomás 0,7 a földihez képest + belélegezhető levegő (ezt nem írják ki) meg azt sem, hogy gravitáció majdnem azonos a földivel.

Nagy az öröm... mert leszálltak.

 

https://www.youtube.com/watch?v=TuaiSW89ZOM

 

 

Aztán lépjünk tovább a "fantasztikumok" világába, mert 1962. május 22-i Mars-leszállás még csak gyerekjáték volt.

Amit a sci-fik az utolsó 60-70 évben folyamatosan, mint "jövő", mutattak be, már akkor ócskavas volt a ténylegesen alkalmozott földi technológiákhoz képest - mármint az eltitkolt technológiákhoz képes, amikhez csak a kiválasztott és beavatott bűnöző tudósok férhettek hozzá.

Az emberiség többi része pedig marad a majomketrecben.

Hogy nem fejlődik semmi.

Nem fejlődik, de az is egyre drágább lesz.

Hogy gyerekeknek 100 éve is ugyanazt baromságot tanítják, mint most.

Hogy most is ugyanolyan járgányokkal csúszunk-mászunk a felszínen, mint 100 éve, és főleg ugyanolyan primitív meghajtással - csak ezerszer drágábban természetesen.

A majomketrec-Föld majomtársadalma viszont nyilván embernek tartja magát, azért majom!

Mert azt hiszi...

Egyszer már utaltam arra, hogy az elit milyen jól röhög rajtunk a holdi luxus üvegkupola-városaikban már akkor, mikor ránéznek a Földre!

Hiszen minden hétvégén ott vannak, meg a Marson is természetesen.

Te viszont közben azt hiszed, hogy a gonosz elit a Seychelle-szigeteken dorbézol, mert azt hiszed... mint minden majom...

sohasem tudsz a földi keretek közül kilépni! Még gondolkodásban sem!

Ezért röhögnek rajtunk, hogy még gondolatban sem... nekik viszont mindennapos valóság.

Itt van pl. Andrew D. Basiago esete, aki 1971 novemberében, 10 éves korában vett részt egy olyan kísérletben, hogy megváltoztassák az Föld idővonalát!

Ugyanis már volt akkor kronovizorjuk, egy olyan tévéjük az elitnek, amivel úgy láthatták múltat és jövőt, mint mi az RTL Klubot.

Két kérdés, amit feltesznek a (2011-es) videó elején Basiagonak:

 

- Mi a kilátásaink a jövőre nézve ezen az idővonalon?

- Hogyan változassuk át ezt az idővonalat egy másikra? (Nyilván a kérdező tudta, hogy most egy katasztrófális idővonalon vagyunk.)

 

A válasz:

Akkor, 1971. november 5-én, mikor elkezdték a kísérletet, speciális ruhába és sisakba kellett öltözniük, hogy a kronovizor adását meg tudják nézni (ezek szerint az inkább időgép volt, mint egyszerű tévé!) Mikor bekapcsolták a készüléket, minden eltűnt előttük, és kb. fél órát utaztak az időben előre 2013-ig. (Nyilván azért 2013-ig, mert már akkor tudtak 2012-es katasztrófáról, és meg akarták nézni, mi lesz a Földdel egy évvel azután!!!)

És amit Basiago legelőször meglátott, az az USA legfelsőbb biróságának az épülete volt, amely víz alatt állt, teljesen elmerülve.

Majd visszavitték őket, de előtte a csizmáikból ki kellett önteni a vizet...

Azon az idővonalon tehát, ami 1971-ből következett, 2013-ra USA keleti partja teljesen víz alatt állt.

Basiago maga sem tudja, hogy mi okozta pontosan: Meteorbecsapodás? Atomháború? Globális felmelegedés? Vulkántevékenység miatti cunami?

Ezt volt a titkos Pegazus-projekt, hogy a negatív idővonalakat kikutassák.

Erre dollártrilliókat költöttek.

2011-ben Basiago felszólítja a hallgatóságot, hogy nem kell feltétetlenül katasztrófának lennie, ha most egy pozitív jövőt képzelünk el.

Tehát ha pozitívak vagyunk, akkor erre a karmikus leckére már nincs szükségünk, bár egyeseknek igen.

Ebben a videóban viszont nincs benne a fő sztorija 10 évvel későbbről, mikor 1981-ben egy hétvégén ő is Marson járt, és ott találkozott a vele egykorú, akkor 20 éves Obamával.

 

https://www.youtube.com/watch?v=_8kFDBxQ_PU