Ma 60 éve landolt az első USA-szovjet űrexpedíció a Marson.

A hőmérséklet 4 fok, a szél közepesen erős, a légnyomás 0,7 a földihez képest + belélegezhető levegő (ezt nem írják ki) meg azt sem, hogy gravitáció majdnem azonos a földivel.

Nagy az öröm... mert leszálltak.

 

https://www.youtube.com/watch?v=TuaiSW89ZOM

 

 

Aztán lépjünk tovább a "fantasztikumok" világába, mert 1962. május 22-i Mars-leszállás még csak gyerekjáték volt.

Amit a sci-fik az utolsó 60-70 évben folyamatosan, mint "jövő", mutattak be, már akkor ócskavas volt a ténylegesen alkalmozott földi technológiákhoz képest - mármint az eltitkolt technológiákhoz képes, amikhez csak a kiválasztott és beavatott bűnöző tudósok férhettek hozzá.

Az emberiség többi része pedig marad a majomketrecben.

Hogy nem fejlődik semmi.

Nem fejlődik, de az is egyre drágább lesz.

Hogy gyerekeknek 100 éve is ugyanazt baromságot tanítják, mint most.

Hogy most is ugyanolyan járgányokkal csúszunk-mászunk a felszínen, mint 100 éve, és főleg ugyanolyan primitív meghajtással - csak ezerszer drágábban természetesen.

A majomketrec-Föld majomtársadalma viszont nyilván embernek tartja magát, azért majom!

Mert azt hiszi...

Egyszer már utaltam arra, hogy az elit milyen jól röhög rajtunk a holdi luxus üvegkupola-városaikban már akkor, mikor ránéznek a Földre!

Hiszen minden hétvégén ott vannak, meg a Marson is természetesen.

Te viszont közben azt hiszed, hogy a gonosz elit a Seychelle-szigeteken dorbézol, mert azt hiszed... mint minden majom...

sohasem tudsz a földi keretek közül kilépni! Még gondolkodásban sem!

Ezért röhögnek rajtunk, hogy még gondolatban sem... nekik viszont mindennapos valóság.

Itt van pl. Andrew D. Basiago esete, aki 1971 novemberében, 10 éves korában vett részt egy olyan kísérletben, hogy megváltoztassák az Föld idővonalát!

Ugyanis már volt akkor kronovizorjuk, egy olyan tévéjük az elitnek, amivel úgy láthatták múltat és jövőt, mint mi az RTL Klubot.

Két kérdés, amit feltesznek a (2011-es) videó elején Basiagonak:

 

- Mi a kilátásaink a jövőre nézve ezen az idővonalon?

- Hogyan változassuk át ezt az idővonalat egy másikra? (Nyilván a kérdező tudta, hogy most egy katasztrófális idővonalon vagyunk.)

 

A válasz:

Akkor, 1971. november 5-én, mikor elkezdték a kísérletet, speciális ruhába és sisakba kellett öltözniük, hogy a kronovizor adását meg tudják nézni (ezek szerint az inkább időgép volt, mint egyszerű tévé!) Mikor bekapcsolták a készüléket, minden eltűnt előttük, és kb. fél órát utaztak az időben előre 2013-ig. (Nyilván azért 2013-ig, mert már akkor tudtak 2012-es katasztrófáról, és meg akarták nézni, mi lesz a Földdel egy évvel azután!!!)

És amit Basiago legelőször meglátott, az az USA legfelsőbb biróságának az épülete volt, amely víz alatt állt, teljesen elmerülve.

Majd visszavitték őket, de előtte a csizmáikból ki kellett önteni a vizet...

Azon az idővonalon tehát, ami 1971-ből következett, 2013-ra USA keleti partja teljesen víz alatt állt.

Basiago maga sem tudja, hogy mi okozta pontosan: Meteorbecsapodás? Atomháború? Globális felmelegedés? Vulkántevékenység miatti cunami?

Ezt volt a titkos Pegazus-projekt, hogy a negatív idővonalakat kikutassák.

Erre dollártrilliókat költöttek.

2011-ben Basiago felszólítja a hallgatóságot, hogy nem kell feltétetlenül katasztrófának lennie, ha most egy pozitív jövőt képzelünk el.

Tehát ha pozitívak vagyunk, akkor erre a karmikus leckére már nincs szükségünk, bár egyeseknek igen.

Ebben a videóban viszont nincs benne a fő sztorija 10 évvel későbbről, mikor 1981-ben egy hétvégén ő is Marson járt, és ott találkozott a vele egykorú, akkor 20 éves Obamával.

 

https://www.youtube.com/watch?v=_8kFDBxQ_PU

 

Kiemelt cikkek

Válasz az UFO-kutatás hét alapkérdésére 1. rész

Evukációs flották a Föld körül
Evukációs flották a Föld körül

 A kezdőlapon jó egy éve feltett hét alapkérdés megválaszolására eljött az idő :

1. Mik az ufók?

Olyan űrjárművek, melyeket a ( Földnél ) magasabban fejlett technikai civilizációk entitásai bolygók és/vagy naprendszerek közötti közlekedésre rutinszerűen használnak.

Azonban az „ufó” meghatározás természetesen nem pontos, sőt inkább cinizmusról és tudatlanságról tanúskodik, mivel ez a mozaikszó egyszerre tükrözi a mai ( bár már nem sokáig )  uralkodó, euro-amerikai típusú áltermészettudomány materialista szemléletét, másrészt azt is, hogy még a durvaanyagban észlelt jelenségeket is automatikusan letagadják, ha a mindennapi tapasztalat ellentmond a materialista elméleti rögeszméknek.

Bővebben ...

A kozmikus magyarság – a Mindenség kulcsa

A kozmikus magyarság – a Mindenség kulcsa

Most, hogy közeledünk a galaktikus együttállás sorsdöntő napjához, és az ezzel együtt járó kibírhatatlan lelki feszültségeket is megtapasztalva, melyet a remény és kétség szinte percenkénti váltakozása okoz a Fény után vágyakozó lélekben, eljött az ideje annak is, hogy beszéljünk a magyarság kozmikus küldetéséről, arról az örök és szent megbízatásról, melyet minden földi nép közül éppen a földi magyarság tagadott meg a legjobban!

Bővebben ...

Válasz az UFO-kutatás hét alapkérdésére 2. rész

Adamski találkozása Orthonnal
Adamski találkozása Orthonnal

2. Honnan jönnek?

 

Addig erre a kérdésre sem lehet kellő mélységben megadni a választ, amíg bizonyos tudati feltételekkel a kérdésfeltevő nem rendelkezik.

Mert ha az ilyen személy legalább elemi fokon nem alakított helyes képet az ufókról, hogy mik is lehetnek egyáltalán, addig a ’honnan jönnek?’ kérdésre adandó választ sem nagyon értheti meg.

Lássunk tisztán : az egész emberiség jelenlegi válságának a valódi oka magában a tudatban, az eddig évezredeken át kontrollált emberi tudatban keresendő, mely mai napig egy illúzió-világegyetemet érzékel maga körül, ami köszönő viszonyban sincs a világegyetemünkben lezajló valós folyamatokkal, a mindenséget irányító tényleges erőkkel és ezeknek a belső összefüggéseivel.

Bővebben ...

Idővonalunk csődje - és egy megoldás 1. rész

Idővonalunk csődje - és egy megoldás 1. rész

Elég furcsa idővonalon vagyunk - vagy inkább ebben rekedtünk, mivel az események itt még olyanok, mint amikor egy régi zenegép zsinórját lejátszás közben kihúzzák a konnektorból, így az utolsó, már senkit sem érdeklő zeneszám, egyre halkulva, egyre akadozva ugyan, de még továbbfolytatódik - viszont az új, korszerű lejátszó sehol sincs, így az új időknek új dalai sem hallhatóak még.

Ez a fő probléma.

Bővebben ...