"El fog jönni az idő, amikor a Kepheus/Cepheus csillaga lesz a sarkcsillagotok. Addigra a földi emberek nagy lelki tisztaságot fognak elérni, és ez az, amit Nagy Tanítótok, Esu, akit ti Jézusnak neveztek, valójában akart mondani, amikor tanítványának, Péternek ezt mondta: 'Mostantól a neved Kéfás legyen. Erre a sziklára legyen építve az én igazságom, és az nem múlik el.' (Megj: erre a sarkcsillagra!)"

 

Eugene H. Drake: Világűrbeli látogatók

 

---------------------------------------------------

 

A Föld egy precessziós világkorszak, 25.920 év alatt megtett útján 6 különböző sarkcsillagra mutat rá a Föld forgástengelye:

 

1. Az Ursa Minor, a Kis Medve csillagkép Polaris csillagára, azaz a Sarkcsillagra kb. Kr.e. 2320-tól Kr. u 2000-ig.

2. A Draco, a Sárkány csillagkép Alfa Draconis vagy Thuban csillagára Kr. 6640-től 2320-ig.

3. A Herkules csillagkép Eta Herculis csillagára Kr.e. 10.960-től 6640-ig.

4. A Lyra, a Lant csillagkép Vega csillagára Kr.e. 15.280-tól 10.960-ig.

5. A Cynus, a Hattyú csillagkép Deneb csillagára Kr.e. 19.600-tól 15.280-ig.

6. A Cepheus csillagkép Beta Cephei vagy Alfirk csillagára Kr.e 23.920-tól 19.600-ig.

 

Ebből az következik, amit a nagy tudású vénuszi testvéreink is megerősítettek, hogy az aranykor, a Vízöntő korszak eljövetelének egyik alapvető feltétele, hogy 25.920 év után újra az Alfirk legyen a Föld sarkcsillaga!

Felhívnám a figyelmet, hogy a sarkcsillag-változások nem lassan, folyamatszerűen mennek végbe, hanem ugrásszerűen! Ahogy egyébként a geológiai változások is!

Pl. a Himalája néhány perc alatt emelkedett fel a korábban Lemuriához tartozó indiai szubkontines felgyűrődéséből, és nem 80 millió év alatt, mint ahogy ezt az átverés-tudományunk az általános iskolától az egyetemekig és főleg az Attenborough-s ismeretterjesztő filmekig tanítja!

Tehát a Mt. Everest nem úgy született, hogy na még egy kicsit, na még egy kicsit, na még egy kicsit magasodjunk, és 80 millió év alatt csak el fogja érni a 8848 métert, hanem ez szinte azonnali esemény volt, mivel MINDEN kihalásos, kataszrófális esemény nyitánya itt a Földön a 25.920 évenkénti nukleáris háború!!!

Vagyis a tűz általi pusztulás!

Mert semmi új nincs a nap alatt - csak legfeljebb annyi, hogy 25.920 évenként egyre degeneráltabb civilizációk jöttek létre.

Hogy a lemúriai civilizációnkhoz képes, amely plejádi színvonalú civilizáció volt, Paradicsom a Földön, miénk egy nagy semmi a köbön!

Melyet csak önhittség tart fenn! Hogy a nagy Semmi először a vallások majd a tudomány révén kikiáltotta magát, ezt a nagy trágyadombot a teremtés koronájának!

Amikor Szolón Kr.e. 600-ban meglátogatta a beavatott egyiptomi papok akkor már szűk körét, a papok gyerekeknek nevezték a görögöket, mert semmit sem tudtak a valós történelemről, még arról sem, hogy saját Athén városukat már 9000 évvel korábban megalapították az atlantisziak.

És amely civilizáció, nép vagy csoport nem emlékszik a valós múltra, azt természetesen megbünteti a jövő!

Lényegében ezért kell inkarnálni is: addig csinálod mindig ugyanazt a hülyeséged, hogy lassan belefáradsz, érzed, hogy itt valami nem stimmel!

Mintha előző inkarnációban is ezt csináltad volna... mintha azelőttiben is... stb.

A Föld 1962. február 4-én belépett asztrális szinten a Vízöntő korszakba.

A kérdés csak az, hogy mikor fog belépni végre éter-anyagi szinten is, hogy ez mindenkinek látható és érezhető legyen, vagyis ismét a Paradicsom legyen a Földön a lemúriainál is fejlettebb szinttel!

Csakis egy perc alatt végbemenő ugrással!

Melynek nyitánya, hogy először a sarkcsillag változik meg egy pillanat alatt, így a Föld forgástengelye, a Föld tudatossága az Alfirkra mutat.

Megszűnik tehát az a folymatos anyagi, testi önfeláldozás, amivel az ideinkarnált Kis Medve-istennők eddig megóvták a földi életet a teljes megsemmisüléstől.

Alfirk összefügg a Központ Nap folyamatos aranyfény-sugárzásával, amit ma már Fotonövnek neveznek.

Ilyen sugárzás egy pillanat teliteni fogja a légkörünket, ezért ettől a pillantól kezdve csak a tiszták vagy legalábbis a tisztulásra képesek maradhatnak a Földön!

Ez egy 6D-s, vénuszi szintű civilizáció lesz egy perc alatt, és nem 2000 évig fog tartani, hanem jóval tovább.