https://www.youtube.com/watch?v=AIdataG9U7s

https://www.youtube.com/watch?v=0GZyqDMh8rQ&t=724s

https://www.youtube.com/watch?v=E1JqoLoz4xU

 

Megjegyzések az 1. videóhoz :

 

- Az 1991-es arizonai UFO-világkongresszus csak az angol anyanyelvű - azaz a negatív földönkívüliekkel "bensőséges" kapcsolatban lévő! - világban játszott meghatározott szerepet, viszont itt Európában az ötvenes évek végétől a nyolcvanas évek végéig Wiesbaden-ben ( NSZK ) sorozatban megrendezett 14 nemzetközi UFO-konferencia volt az a szellemileg meghatározó tényező, amely alapvetően spirituális irányba befolyásolta a nyugat-európai értelmiségnél az ufó-szemléletet! ( Ezekről az NSZK-beli konferenciákról kádár-éra alatt a magyar népet persze egyetlen sorban sem tájékoztatták! - de még arról sem tudott a magyar értelmiség, hogy egyáltalán létezik olyan, hogy "ufó-kutatás". )

- a videó elején természetesen Wendelle C. Stevens-ről ( 1923 - 2010 ) van szó ( az USA eddigi legjelentősebb, és az állandóan az "alien"-ekkel foglalkozók sorából leginkább kilógó UFO-kutatója, aki a kontakta-kapcsolatok publikálására helyezte a hangsúlyt ) és nem "Stevenson"-ról!

- Valerij Uvarov ( 1953 - ) matematikus és zenész valójában a Szovjetunióban/ Oroszországban 1989-tól - amióta ott engedték - szintén UFO-kontakt-kapcsolatok kutatója volt az akkori Szovjet Akadémiával együttműködve! Tehát nem a KGB-s kapcsolata volt a meghatározó, mivel akkoriban minden szovjet tudósnak kötelező volt ez a kapcsolat. - Ugyanakkor hozzá kell még tenni, hogy Uvarov volt az első, aki itt Kelet-Európában már 23 évvel ezelőtt kimondta : a felszínes ufó-megfigyelések értelmetlensége helyett át kell tenni a kutatás hangsúlyát a földönkívüliekkel való személyes/ telepatikus kapcsolatra és így az emberi tudatszint felemelésére!