Elhallgatott tények

a magasabb élet maga a mágia:

Azért tudsz ott bármit megteremteni, mert már van hited a teremtésben!

Itt pedig nulla, mert a legbelső önképed szerint még egy senkinek érzed magad, akinek eleve nincs joga teremteni, vagy ha mégis, azt a kozmosztól függetlennek gondold, mert magát a kozmoszt is egy űrnek képzeled és nem tükörnek!

Azonban a világegyetemben nincs egyoldalú szándék!

Az anyagban viszont idő-késleltetés van a vágyak beteljesülésére, mert a 3D-s tudat nem tiszta, hanem inkább negatív, ezért a késleltetési idő alatt az univerzum erői legtöbbször semlegesítik azokat asztrális erőket, amiket egyén a kaotikus gondolati és érzelmi élete alatt megteremtett - ám ha ez a semlegesítés nem lenne, akkor az emberiség néhány hét alatt belefulladna a saját asztrál-fantomjainak mocskába! Viszont az 5D-s tudat már lélektudat, ezért bármit ott az egyén megteremt, az már pozitív, így késleltetés sem szükséges - ami valójában eddig nem volt más, mint az isteni bölcsesség beavatkozása, hogy az embert megvédje önmagától!

A világegyetem tehát egy tükör, aminek a valóságát csak a tiszta tudat fogja felfedezni és csodálatosan megtapasztalni, míg aki még homályosan lát, az a kinyilvánított szándék kölcsönösségét eleve nem veszi észre, mivel egy beszűkült tudat csak a saját fantomjainak anyagi vetületeit érzékelheti.

Ez azonban a hétköznapi életben sok groteszk helyzethez vezethet, hiszen minden földi ember pusztán létállapotából kinyilvánít három alapvető szándékot: az egészséget, anyagi biztonságot és a szerelmet - ez a tömeg alapvágya, amit állandóan kifelé sugároz, és a jósnők meg az asztrológusok jól meg is élnek ebből a szentháromság-igényből, míg az őket dróton rángató elit...

természetesen állandóan a hatalom-pénz-szex szentháromság-igényét sugározza kifelé.

A hatalom birtoklásához azonban nem csak a politika tartozik, hanem minden tudatbefolyásoló, tudathülyítő eszköz is, mint pl. a tudomány.

A kakadémonikus tudománynak olykor magasabb célokat is ki kell tűznie, hogy tömeg előtt eljátssza: amit csinál, az valóban tudomány.

Ilyen programja (volt) a keressük az idegeneket SETI meg egyéb kamu-projekt.

De abban a pillanatban, hogy a földi rádiócsillagászat kinyilvánította ezt a szándékot, az "idegenek" máris ott voltak méterekre tőlük, miközben ők a végtelent fürkészték!

És azt hiszitek, hogy ez a mindennapi életben nem így működik?

Amit keresel, ott van előtted, de nem veszed észre!

 

https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FUFOSecret.Page%2Fvideos%2F201363255093234%2F&show_text=false&width=560&__cft__[0]=AZWfhXI-7aANJ_AIflu5PAHRiFyZh_AZ3ECVHwwshlw8fHxQqnVUQi4o1hRu6YacoADCI-Q69sgxIIO2IFTDdQyZpf2BHcou5AaAc3RKuuGVxCJaaI9hGXKMDOUO_bFMEZY&__tn__=H-R